Athenas er Danmarks største formidler af foredrag og kontakten til landets mest professionelle og eftertragtede foredragsholdere. Vi arbejder tæt sammen med både kunder og foredragsholdere i målet mod at arrangere foredrag tilpasset ethvert formål, emne og branche.

Hos Athenas tilbyder vi altid de bedste priser og giver dig hurtigst svar på dine spørgsmål. Vi er parat på telefonen og har samtidig den direkte forbindelse med foredragsholderne. Du vil til hver en tid være sikret den gode dialog mellem foredragsholder og arrangør, som dermed skaber det bedst tænkelige foredrag.

Vi arbejder hos Athenas hver dag med alle slags kunder og har bred erfaring med både små og store virksomheder, regioner og kommuner, biblioteker, skoler, foreninger og andre typer af arrangører. Uanset om i skal planlægge et stort arrangement, en mindre konference, et personalemøde, foredrag for ældre, unge eller debatter, så finder vi hos Athenas det hele rigtige match mellem arrangør og foredragsholder. Som følge deraf kan vi også tilbyde foredrag inden for alle prisklasser. Omhandler dit arrangement personaleudvikling, trivsel, ledelse eller stressforløb på arbejdspladsen, så kan vi hjælpe med formidlingen af både kursus, workshop og længere seminarer.  

Find inspiration på vores hjemmeside via menuen i topbaren, hvor du kan søge på konkrete foredragsholdere eller spændende emner. Du er også velkommen til at skrive et spørgsmål eller ringe til os - vi sidder klar til at hjælpe dig med dit næste arrangement. 

Læs mere om foredrag og foredragsholdere på www.athenas.dk

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.