Veterantog Silkeborg-Ry

Nyd det smukke Midtjydske Søhøjland med søer og skov, når Danmarks Jernbanemuseum inviterer på veterantog for fuld damp mellem Silkeborg og Ry.
Der er tre daglige afgange (kl. ca. 11.00, ca. 13.00 og ca. 15.00) fra Silkeborg via Svejbæk og Laven til Ry. Turen køres med damplokomotivet K 563 fra 1899. Damplokomotivet trækker tre vogne fra perioden 1932 til 1953. Inden afgang kan børn og voksne opleve, hvordan damplokomotivet passes med vand og kul.

Turen varer ca. 1½ time med en halv times ophold i Ry. På turen udleveres en folder, der fortæller om Søhøjlandet og jernbanens betydning for Silkeborg, Ry, Alling, Laven, Svejbæk og Sejs.

Billetter til turen kan købes via Billet.dk. BEMÆRK – det nøjagtige afgangstidspunkt kan ikke oplyses på nuværende tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at du tjekker www.jernbanemuseet.dk et par dage inden arrangementet for det nøjagtige starttidspunkt. Der er tale om unummererede pladser.

Gå til arrangør

Del med en ven

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
5000 Odense C

Relaterede arrangementer

I over 40 år har tidligere politikommissær og efterforskningsleder Ove Pedersen arbejdet ved politiet, og han har oplevet mange ...
28. november 2019 Odense C

Fejring af tre jubilarer

Med den alder, jernbanen efterhånden har, er det ikke mærkeligt, at der løbende er jubilæer og årsmarkeringer...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.