”Væk fra hovedet og ned i kroppen” - Workshoppen

Er du klar til at gå dybt?

Vil du gøre dig selv fri af al den smerte eller begrænsning du pt. oplever og trækkes med?

Kort sagt, vil du blive selvkørende alene og på egen hånd med et kendskab til principperne bag en smertes eller begrænsnings opstående, hvorfor du oplever den og hvordan du møder, rummer og afvikler den èn gang for alle?

Jesper:
Tak! Det var en dejlig oplevelse i en god og tryg atmosfære!
Jeg skal have prøvet om de nye input kan få mig ned i kroppen og ud af hovedet.

”Du tænker måske” - vil jeg væk fra hovedet, er det ikke derfra, det at være bevidst sker?

Mit svar er nej, hvilket bliver uddybet på workshoppen!

”Væk for hovedet og ned i kroppen” handler om at slippe den mentale og analytiske tilgang og i stedet møde livet, som det er og udspiller sig foran dig lige nu og her i det ydre, i form af det du møder, oplever og bekræftes i af dig selv, andre og livet, hvilket er en direkte afspejling af det, du stadig lader dig begrænse af i det indre.

Dybest set er der ingen begrænsninger, du er den eneste, der står i vejen for at kunne leve det liv, du inderst inde ønsker, længes efter, drømmer om og vil.

Derfor er du også den, der må tage det fulde ansvar for alt i dit liv, ingen andre, noget udenfor dig selv eller tilført derfra kan, det er et indre arbejde, kun du selv kan forestå at gøre.

Du vil i foredraget få viden om, hvorfor det er sådan og hvordan du gør det – det er dog efterfølgende helt op til dig selv at gå hjem og fortsætte arbejdet.

Et indre arbejde, der vil medføre færre tanker og det at ”komme” i følelsernes vold, magt og dramaer, hvor du i stedet vil opleve mere glæder, overskud, nærvær og tilstedeværelse i kroppen og livet med en endnu dybere kontakt til dig selv og andre.

Sara:
Som deltager, fik jeg endnu engang fornemmelsen af det at være i kroppen, både på et fysisk og energimæssigt plan.
Oplevede ekstra vitalitet i kroppen, en fornemmelse jeg kunne tage med hjem.
Oplevede endnu engang, hvor sød og betænksom Robert er over for alle og hvor meget han ønsker at støtte og samtidig har en fin skelneevne til, hvornår den enkelte selv skal have lov til at arbejde med det.
Følte også, at der var plads til alle og derfor blev der skabt en god samhørighed og energi i rummet og mellem os der deltog.
Tilgangen er simpel, hvilket gør, at alle kan gøre det, dog er oplevelsen helt individuel, hvor alle formentlig vil få noget forskelligt ud af det.

Mathias:
”Jeg siger mange tusinde tak, det var en helt igennem speciel oplevelse med masser af nye indtryk og en masse nærvær. Det var helt fantastisk. ”


En hel dag med øvelser, hvor du kommer til at træne sammen med andre og i fællesskab med mig og de andre deltager og hvor du vil opleve, hvor powerfuld en gruppe er til at løfte alle.

Jette:
Jeg synes, det var levende og inspirerende. God måde at gøre deltagerne aktive ved øvelser.
Jeg nød i den grad energien og hvor nemt det var for mig at lukke op.
I dag på arbejde har jeg været i kropsforankringen hele tiden.


Du skal vide, at det sker i et fortroligt rum, hvor folk åbner op for svære ting, hvilket er helt okay og en del af workshoppen og med at gå dybt.

Det vil dermed også sige, at der er fuld fortrolighed og bliver skabt en atmosfære og et rum af tillid, hvor du også kan gøre det selv samtidig med at du bliver løftet, båret og efterfølgende ikke hænge fast i noget - det skal jeg nok sørge for og gøre mit til ikke sker.

Derfor vil du også gå derfra med en let stemning, opløftet energi og en tilstedeværelse i kroppen og livet du måske kun har drømt om og troet mulig.

En hel dags workshop for dig, der sammen med mig og de andre, der ønsker at træne i at komme væk fra hovedet og ned i kroppen i praksis og dermed også mere til stede i kroppen, livet og det nu, der er at opleve.

Hvilket er det gennemgående i hele workshoppen, hvor du undervejs også vil få en større indsigt i mit unikke koncept og opmærksomhedstilgang, som jeg har brugt det meste af mit voksenliv på at udvikle og som vil blive fremtidens tilgang til alt form for smerte og begrænsning.

Og det uanset hvad end fortidens tanker, følelser og deres tilhørende oplevelser forsøger at trække dig væk fra og i stedet henimod af ikke berigende ”ting” for dig og dit liv.

Tanker og følelser, du fremover også vil vide, hvordan at håndtere og være med, selv når de viser sig i deres værste og mest ulideligste former, udtryk og afskygninger.

Et koncept, som med tiden og jo mere du bruger opmærksomhedstilgangen, vil gøre dig fri og uafhængig af alt og alle og dermed til din egen og eneste autoritet i livet, der kun lytter til og lever efter mavefornemmelsen, som din sande indre vejviser og navigatør i livet.

Ikke fordi det handler om, at du skal være alene og isolere dig fra andre!

Nej, tværimod og du vil opleve, at du får lyst til det stik modsatte!

For det er simpelthen en nødvendighed for, at kunne være tro mod dig selv og leve dit og ikke andres liv eller efter deres ønsker, forventninger og ambitioner på dine vegne.

Og du vil opleve, at når du gennem dit indre arbejde accepterer og rummer dig selv fuldt og helt, kan du også gøre det med alle andre og på alle de områder og aspekter af livet, det involverer.

Dermed forbedre du alle dine relationer, nære, fjerne og arbejdsmæssige, som bliver opbyggende i stedet for måske nu fyldte med forventninger om gengældelse og frustration over, når det ikke sker.

Da de måske mere handler om at bruge andre, som stedfortrædere og hullukkere for alt det du har lukket af for tidligere og pt. stadig lader dig begrænse af og derfor ikke har adgang til.

”Væk fra hovedet og ned i kroppen” handler også om en reel forbyggelse, altså ikke noget med maden, manglende motion eller forurening som svaret og løsningen.

For det er først, når du er forankret dybt nede i kroppen, at du adgang til de virkelige ”giftstoffer” for kroppen og sindet, nemlig fortidens tanker og følelser du har låst fast i og derfor nu møder, oplever og bliver bekræftet i af dig selv, andre og livet.

Alle disse, der med tiden underminerer kroppens celler og funktioner og det så meget, at når det har stået på længe nok, fejlagtigt ender med at betegnes som sygdom.

Bare fordi du ikke havde adgang til denne viden og dermed kunne gøre forarbejdet og forebyggelsen, så kroppen kunne tage sig af resten med at rense ud og finde tilbage i balance, som den naturligt altid kan og gør, når blokeringerne er sluppet.

Og fejlagtigt, fordi mit postualt er, hvilket du også vil blive præsenteret for undervejs i workshoppen
- ”sygdom eksisterer ikke, der findes kun årsager, som alle kan findes, dog må og skal med de 3 A´er; Aktiveres, Accepteres og Afvikles fra kroppens celleplanshukommelse” - hvis du skal gøre dig helt fri af dem.

For med forankringen følger adgangen til præcis dér, hvor de endegyldigt er lagret og derfor også må afvikles fra - kroppens celleplanshukommelse.

Alle årsagerne til og som gør, at du nu oplever dig blokeret, føler ubehag, fysisk eller psykisk smertet og begrænset i dit indre og i oplevelsen af det ydre og dermed i din samlede livsoplevelse, udlevelse og formåen i livet, som dermed ikke er så optimal, som den kunne være.

Workshoppen starter kl. 10 og slutter kl. 17 med indlagte pauser.

Der vil være te/kaffe/vand/snacks/frugt og chokolade til rådighed hele dagen.

Du står selv for at medbringe en let frokost – let fordi det er vigtigt, at kroppen ikke skal bruge energien på at fordøje maden og i stedet kan bruge den på dit indre arbejde og alt det får aktiveret og dermed adgang og kontakt til.

Du vil efterfølgende blive inviteret til en lukket facebookgruppe, der er for alle dem, der har deltaget på en lignende workshop eller fremover kommer til det.
Et netværk og en mulighed for sparring med andre omkring jeres sejre, udfordringer, erfaringer og andet, der er vigtigt for din/jeres individuelle proces.

Hvor jeg vil træde til, når jeg oplever, det er relevant for hele gruppen.

Du vil endvidere modtage og blive præsenteret for Livsmesterens model.

Der vil være tid til undring/spørgsmål/tvivl/skepsis-modstand

Du vil få mulighed for at konfrontere en af dine egne mindre dybe udfordringer i livet, så du kan blive tryg i forhold til brugen og fremgangsmåden af opmærksomhedstilgangen.

Og jeg vil til allersidst samle op, så du ikke ”hænger” fast i noget uafsluttet, som du endnu ikke selv kan håndtere hjemme alene og på egen hånd.

Energien vil være høj ligeså engagementet fra min side, så jeg forventer også et højt engagement og en deltagelse fra dig.

Jeg vil slutteligt præsentere dig for en måde at komme videre på, det vil dog være helt op til dig, om du tager det op og gør det, det fordrer for at lykkes.

Glæder mig til at møde og arbejde sammen med dig

Vel mødt og på gensyn

Hav en vidunderlig dag
Kærligst
Robert - Livsmesteren

Gå til arrangør

Del med en ven

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Relaterede arrangementer

På nye eventyr med sne, polarkulde og dyk i iskoldt vand! Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mind...
Mit liv som Elkjær - foredrag med Preben Elkjær Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og m&a...
Jorden rundt med Emil, Theis og Havana På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen s...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.