Tværs over Atlanten - med Mads Vangsø

Underholdende og intens historie - verdens hårdeste ro-konkurrence

Mød den tidligere standupper og vært Mads Vangsø i et underholdende, intenst og hjerteligt foredrag om turen over Atlanterhavet. En tur der ud over at være en fantastisk oplevelse også har været en kraftpræstation om at komme først i mål i verden hårdest ro-konkurrence – ‘Talisker Whisky Atlantic Challenge‘, som først sluttede halvanden måned senere i Antigua i Caribien.

Mads tager dig med til forberedelserne, med på båden og ind i de små “kahytter”, hvor der skulle soves på kommando, når det var den anden mands tur til at ro i 2 timer. Han tager dig med til det blikstille hav og mødet med en fantastisk solnedgang og det modsatte scenarie, hvor båden i stærk blæst og høje bølger væltede.

Ikke mindst fortæller Mads om sine bevæggrunde for at gøre noget så ekstremt – og hvilke afklaringer omkring livet, der potentielt kan ligge, når du sidder 2.500 kilometer væk fra land og ser op i den uendelige stjernehimmel mens båden klukker i det blikstille hav.

Gå til arrangør

Del med en ven

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
1602 København

Relaterede arrangementer

På nye eventyr med sne, polarkulde og dyk i iskoldt vand! Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mind...
Mit liv som Elkjær - foredrag med Preben Elkjær Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og m&a...
Jorden rundt med Emil, Theis og Havana På denne unikke aften har du mulighed for at opleve et foredrag, hvor Emil og Theis Erichsen s...
På denne aften går Svend Brinkmann på tværs af sin kendte trilogi Stå fast, Ståsteder og&...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.