Sushikursus for børn (10-13 år)

Sushikursus for børn (10-13 år) er et kursus til børn, der interesserer sig for sushi, og som har lyst til at lære at lave elsmagende sushiruller.

Under uformelle og hyggelige rammer, der deltager barnet i et fagligt kursus, hvor der er tid til et godt fnis og strække armene.

På dette kursus får dit barn styrket nogle sunde kostvaner. Det at kunne lave delikat og velsmagende sushi, er en gave som dit barn, vil få glæde af senere i livet.

Hvad lærer barnet på kurset?

Barnet lærer at vaske og koge sushiris.
Barnet lærer at blande ris med eddikemarinade og afkøle risen.
Barnet lærer at skære forskellige slags grønsager og fisk til sushi.
Barnet lærer at samarbejde med andre børn.
Barnet lærer sin kreativitet bedre at kende.
Barnet lærer at lave futomaki (stor rulle), inside-out og hosomaki (lille rulle), i alt 22 sushistykker.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere, så der være tid til at svare på spørgsmål. Begrænset antal pladser. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får barnet et 2-timers sushikursus, hvor barnet lærer at koge sushiris, klargøre forskellige råvarer og lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt 22 sushistykker, som barnet får med hjem.
Prisenfor dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 495 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 8. september 2019 kl. 15.30-17.30 hos Danbolig, Østerfælled Torv 10, 1. sal, 2100 København Ø.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 3. september 2019.

Der kan bookes pladser på hjemmesiden www.zoeescher.com

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Reference:

Privat: “Vi var så heldige at tilbringe 2 timer sammen med Zoë Escher til sushikursus i børnehøjde.
4 børn i alderen og 6-8 år kastede sig ud i opgaven. Der var koncentration rundt om bordet og stor fornøjelse efterhånden, som fadene blev fyldt op med hjemmelavede ruller og sashimi.

Zoë Escher er fantastisk til, at få børnene engagerede i processen – hun starter helt fra starten med hvordan risene bliver kogt til hvordan den sidste rulle bliver skåret i smukke skiver. Det kan varmt anbefales ♡”
Caroline Meldgaard, Børn i Byen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Gå til arrangør
Mad

Del med en ven

Danbolig
Østerfælled Torv 10, 1. sal
2100 København Ø

Relaterede arrangementer

1. september 2019 København Ø

Sushikursus for begyndere

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller, som japanske sushikokke gør det.Sushiris er ikke de nemmeste ris at k...
29. september 2019 København Ø

Sushikursus for begyndere

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller, som japanske sushikokke gør det.Sushiris er ikke de nemmeste ris at k...
20. oktober 2019 Frederiksberg

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Lær at lave delikat og autentisk, japansk ramen-nudelsuppe med ingredienser og råvarer, som bruges af japanske kokke. En suppe ...
17. november 2019 Frederiksberg

Japansk nudelsuppe kursus for begyndere

Lær at lave delikat og autentisk, japansk ramen-nudelsuppe med ingredienser og råvarer, som bruges af japanske kokke. En suppe ...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.