Steinmetz: "Come on America"

Kom med bag kulisserne hos korrespondenten. Jesper Steinmetz fortæller om livet som USA-korrespondent og viser eksempler på, hvad der foregår bag kulisserne, når kameraet er slukket.

Jesper Steinmetz har mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende. TV2s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag, hvorfor de valgte Trump til deres præsident, og hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.

Jesper Steinmetz har i over 8 år været TV2s mand i USA. Han har rapporteret fra 48 stater, stået midt i voldelige raceuroligheder i Ferguson og Baltimore, dækket orkaner og andre naturkatastrofer og rykket ud midt om natten, når der igen var masseskyderi et sted i det enorme land. Vi kender ham også iført smoking på den røde løber ved Oscar-uddelingen i Hollywood, eller iført shorts foran Det Hvide Hus hjemme i Washington DC, hvor han bor.

Gå til arrangør

Del med en ven

Munkebo Bibliotek
Lindøalleen 47
5330 Munkebo

Relaterede arrangementer

I kølvandet på deres helt nye fælles samtale-bog Det du ikke forstår, gør dig klogere, har du nu en hel...
Søren Pind - anekdoter fra et langt liv i politik Kom til et helt nyt foredrag med en af Danmarks mest markante politiske perso...
Minister Eva Kjer Hansen og hendes særlige rådgiver Morten Flindt har skrevet en debatbog, der går helt tæt på...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.