She’s A Sailor, Spillestedet Vershuset

https://www.youtube.com/watch?v=0pmsEPppHx4

Der er et sjældent set og internationalt snit over det danske pop-orkester She’s A Sailor, hvis musik består af iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. På scenen flankeres de af en trommeslager, en bassist og en trompetist.

Bandet er dannet i 2015 af de to Viborgmusikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Bandet har en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Forsanger Jesper Vindberg:
“I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner.”

I foråret udkom She’s a Sailor med singlen ”You’re a Star”, som første udspil fra bandets kommende debutalbum.

”You’re a Star” er en anderledes, storladen popproduktion med et dragende, psykedelisk touch. Singlen er den en forsmag på, hvad man kan forvente af bandets debutalbum, der udkommer digitalt og på vinyl i efteråret 2019. Albummet bliver spækket med autentisk indie-pop med kant og gode melodier, som er She’s a Sailors musikalske varemærke.

Dørene åbnes 20.30 – Koncertstart 21:30

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr - Ved indgangen 120 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Gå til arrangør

Del med en ven

Spillestedet Vershuset
Grønnegade 10
4700 Næstved

Relaterede arrangementer

7. september 2019 Næstved

Die Herren, Spillestedet Vershuset

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 7. september står de atter klar. Die Her...
9. november 2019 Næstved

MC Einar, Spillestedet Vershuset

https://www.youtube.com/watch?v=_34X_9_Qo_Y MC Einar fik sit store gennembrud som frontfigur i gruppen af samme navn i 1988, hvor de udgav ...
Tjek denne 1 minuts video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado - så er du ‘klædt på’ til en su...
16. november 2019 Næstved

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

https://youtu.be/Hb2LJJ9fdUM SAFRI DUO - episode I+II tour En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party Til efterå...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.