Sæt leg og emotionel læring på dagsordenen - Unik kursusdag med Susan Hart

Åben kursusdag med Susan Hart

Overalt i verden betragtes uddannelse og akademiske kompetencer som en overordentlig vigtig ressource og fundament for velstand og velfærd. Vi bruger enormt mange ressourcer på at fastholde et højt uddannelsesniveau, og vores gennemgående fokus er på kognitive kompetencer. Med det udgangspunkt er det afgørende, at vi også støtter udviklingen af børn og unges emotionelle og sociale kompetencer og er opmærksom på, hvordan disse ressourcer kan berige og styrke den kognitive udvikling hos barnet.

Leg er livets læring

Leg og læring er tæt forbundne i alle kulturer. Uanset hvor børn bor, og hvilket sprog de taler, er legen tegn på sund udvikling.
Psykolog Susan Hart tager på kurset fat på, hvorfor legen er så vigtigt et redskab i børn og unges emotionelle, personlighedsmæssige og sociale udvikling, og hvordan dette fokus også har stor betydning for den kognitive udvikling hos barnet.

Målgruppe

Kurset er yderst relevant for alle, der arbejder i børn- og ungemiljøer. Susan Hart kombinerer sin enormt store teoretiske viden med praktiske erfaringer, hvilket giver dig rig mulighed for at relatere stoffet til dit eget arbejde. På kurset vil du få nye værktøjer, metoder og ikke mindst en dybdegående viden om, hvordan vi gennem leg kan styrke både den emotionelle og kognitive udvikling hos børn og unge.

Om Susan Hart

Susan Hart er psykolog, specialistgodkendt af Dansk Psykologforening i psykoterapi og børne- psykologi og supervisorgodkendt i børnepsykologi med speciale i børns udvikling og deres følelsesmæssige hjerneprocesser. Hun har siden midt 90’erne udviklet neuroaffektiv udviklingspsykologi som et navigationsredskab til at forstå menneskets personlighedsudvikling. Det vil sige, hvad der bedst støtter børn, voksne, pædagoger og lærere i at bevare psykisk balance, når deres selvreguleringsfærdigheder og mestringsstrategier trues. Susan Hart er derudover forfatter til en lang række bøger om udviklingspsykologi.

Professionelle rammer

Kurset er fra kl. 09.00-16.00 og inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagskage og snacks samt kaffe/ the ad libitum hele dagen. 

Kollegarabat – deltag tre og betal kun for to af jer

Hvis I tager tre eller flere kolleger afsted sammen, tilbyder vi en særlig og meget gunstig kollegarabat. Hver tredje deltager fra samme arbejdsplads deltager uden beregning! Det giver en pris på gennemsnitligt kun 1.600,- ex moms pr. deltager.

  • Ved tilmelding af tre personer; brug rabatkoden susan-kollega3, og rabatten fratrækkes automatisk.
  • Ved tilmelding af seks personer; brug rabatkoden susan-kollega6, og rabatten fratrækkes automatisk

Ønsker du at tilmelde flere end seks personer, så kontakt os for at opnå kollegarabatten.

Vi glæder os til at byde vores kursister velkommen til en udbytterig dag.

Gå til arrangør

Del med en ven

Radisson Blu Limfjord Hotel
Ved Stranden 14-16
9000 Aalborg

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.