Psykologien bag trivsel og succes - Den videnskabelige vej til bedre resultater

Vi vil alle sammen gerne trives på vores arbejdsplads og med vores kollegaer. Vi vil gerne have energi og overskud - også når vi kommer hjem fra arbejde. Vi stræber efter succes i de opgaver, vi står overfor - både i vores professionelle og private liv - og vi kæmper for at opnå de mål, vi har sat os for. Der findes stakkevis af litteratur om vejen til at lykkes, og undervisere, coaches og eksperter har i mange år forsøgt at give os den ultimative opskrift på trivsel og succes.


...her får du meget mere end endnu en opskrift

På denne kursusdag får du ikke bare en ny opskrift, en trin-guide eller en række abstrakte værktøjer. I stedet får du en forskningsbaseret baggrundsviden om psykologien bag vores trivsel og succes. En viden, der er helt og aldeles afgørende for, at du kan skabe positive forandringer for dig selv, i dit team og i din organisation. Dagens undervisning tager udgangspunkt i den nyeste forskning indenfor psykologi, organisationsudvikling, neuropsykologi og ledelse. Alt sammen leveret på en lettilgængelig og underholdende facon af en af Danmarks allerdygtigste og mest erfarne undervisere på området.

Dit udbytte af kurset

Med udgangspunkt i din nye viden om psykologien bag trivsel og succes vil du være langt mere opmærksom på, hvad du selv kan gøre, og hvad du skal ændre for at opnå større trivsel og succes med det, du beskæftiger dig med.

Sagt med andre ord bliver du efter kurset med Henrik Leslye i stand til at;

  • afkode, hvad der påvirker dig negativt - og hvordan du skal reagere på det, så det ikke får negativ indflydelse på din generelle trivsel

  • identificere dine personlige styrker og bruge dem i dit arbejde - en afgørende faktor for succes

  • identificere dine svagheder og håndtere dem effektivt

  • skabe de positive forandringer, der hjælper dig og dit team til at nå i mål

  • forstå kollegaer og andre relationer og hjælpe dem med at blive opmærksomme på deres styrker

Herudover vil du få en større generel forståelse for hjernen og den menneskelige psyke, og ikke mindst hvordan vi kan udnytte den viden i forhold til at opleve et større mentalt overskud, øget selvtillid og trivsel.

Om Henrik Leslye

Henrik Leslye er uddannet erhvervspsykolog, cand.psych. fra Københavns Universitet. Henrik er med egne ord lidt en nørd indenfor positiv organisationspsykologi, neurovidenskab og ledelsesudvikling. Som underviser er Henrik kendt for at være dybt engageret, underholdende og enestående dygtig til at formidle tungt teoretisk stof på en måde, der fanger og giver vigtig stof til eftertanke.

Henrik Leslye underviser og inspirerer hvert år hundredevis af medarbejdere og ledere i det offentlige såvel som i det private. Hans kalender er altid fuldt booket mange måneder frem, så vi er enormt glade for og stolte over at kunne byde velkommen til denne unikke kursusdag i København/Aarhus.

Professionelle rammer

Vi har ikke kun sørget for den faglige forkælelse på dagen. Kurset afholdes på Scandic Sluseholmen, og prisen inkluderer en let morgenmad (fra kl. 08.30), lækker frokost inkl. en vand, eftermiddagssnack og kaffe/ the ad libitum hele dagen.

Kollegarabat

Hvis I tager tre eller flere kolleger afsted sammen, tilbyder vi en særlig og meget gunstig kollegarabat. Hver tredje deltager fra samme arbejdsplads deltager uden beregning! Det giver en pris på gennemsnitligt kun 1.600,- ex moms pr. deltager.

  • Ved tilmelding af tre personer; brug rabatkoden henrik-kollega3, og rabatten fratrækkes automatisk.

  • Ved tilmelding af seks personer; brug rabatkoden henrik-kollega6, og rabatten fratrækkes automatisk

Ønsker du at tilmelde flere end seks personer, så kontakt os på kontakt@tikkolearn.dk for at få kollegarabatten.

Gå til arrangør

Del med en ven

Scandic Sluseholmen
Molestien 11
2450 København

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.