Onkel reje - Tager røven på dig

Show hvor Onkel Reje ¨tager røven på dig¨ i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

I Roskilde Kongres- og Idrætscenter glæder vi os rigtig meget til at byde Onkel Reje velkommen til et forrygende show fuld af sjov, magi og ballade. Kan du og din familie undgå at blive ¨taget i røven¨ – tør I prøve? I må ikke gå glip af årets ¨ONKEL REJE - TAGER RØVEN PÅ DIG¨. Det foregår i Roskilde Kongres- og Idrætscenter søndag den 26. marts 2023, kl. 14:00.

Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet. Og sådan er Onkel Reje.

I showet Onkel Reje - tager røven på dig, vil Onkel Reje gøre sit ypperste for at tage røven på dig. På den gode og sjove måde. Og han vil ikke kun tage røven på dig, men også på hans yndige assistent Miss Mia. Miss Mia er en af verdens bedste, eller ihvertfald en af Danmarks bedste, hula hop dansere og hun er hjælpsom og rar at snakke med.

Det bliver festligt, sjovt, magisk og fuld af røv god musik, som både børn og voksne kan synge med på.

Vi garanterer et brag af et show, hvor I med sikkerhed bliver underholdt og får ondt i maverne af grin. Dørene åbnes allerede kl. 13.00. Vores café tilbyder sunde og søde snacks til at stille sulten, mens I venter. Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til koncerter, foredrag, shows og events i Roskilde Kongres- og Idrætscenter.

Gå til arrangør

Del med en ven

Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Møllehusvej 15
4000 Roskilde

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.