Mens Room 4 - Thomas Hartmann og Torben Chris

Har du allerede købt billetter?
Har du allerede købt billetter, får du besked fra billetudbyderen med information om flytningen af showet.
Købte billetter gælder til den nye dato og det nye tidspunkt. Man skal blot fremvise billetterne i døren.
Er man forhindret den nye dato, bliver billetprisen refunderet. Dette vil ske så hurtigt som muligt, men vi håber, I vil være tålmodige, og følge billetudbyderens vejledning.
Har man ikke modtaget besked fra billetudbyderen senest fredag d. 18/9/2020 bør man kontakte den pågældende billetudbyder.
Der er stadig nogle få shows, der mangler at blive flyttet eller oprettet online. Vi arbejder på sagen.

Holdet bag Men’s Room 4 beklager ulejligheden. Vi ser frem til en turné i 2021/22, som forhåbentlig kan afvikles uden restriktioner.

Vi glæder os til at optræde for fulde huse i 2021!

Se en lille video fra de to komikere her

Men’s Room består af to af Danmarks mest produktive komikere:
Thomas Hartmann og Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men’s Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris’ og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at “Men’s Room” er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt… grine sammen.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!BILLETPRIS KR 250,- + GEBYR
BILLET INKL. BURGER OG BOWLING KR. 350,- + GEBYR
med en billet inkl. burger og bowling er der spisning før showet med vores lækre burgerbuffet, hvor du laver din egen burger. Efter showet er der fri leg til bowling i vores bowlingcenter.

Gå til arrangør

Del med en ven

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1-3
6900 Skjern

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.