Kulturnat 2019, Spillestedet Vershuset - GRATIS ADGANG

Kulturnat i Vershuset - GRATIS ENTRE

Fredag den 4. oktober byder Spillestedet Vershuset som en del af kulturnatten velkommen til 3 gratis koncerter med Søn, Vi er fædre & Mayday.

Søn:
Efter at københavnske Søn i februar albumdebuterede med deres fantasifulde, fabulerende indiepop og særegne lyriske univers på ‘Det Skandinaviske Design’, har det ikke skortet på roser fra pressen eller gnister mellem band og publikum ved orkestrets koncerter. Det gik eksempelvis ikke stille for sig, da det velspillende band med karismatiske Kristoffer Jessen i front besøgte årets SPOT Festival foran et fyldt og begejstret Voxhall. Søn spillede en aldeles magisk koncert.

Soundvenues anmelder kvitterede med 6/6 stjerner og ordene:
“varmen var konstant altomfavnende i løbet af den bedste Spot-koncert, jeg personligt har overværet i årevis”.
https://www.youtube.com/watch?v=AD-xdnZ4P20

Vi Er Fædre:
Over et renoveringsprojekt på Næstved Fri Skole faldt tre fædre i snak. De havde alle børn på skolen, men det var altså ikke det eneste de havde tilfælles. De delte nemlig også en fælles kærlighed til musik, og pludselig øjnene de chancen for at blive blæst igennem med lige dele rockmusik, mandehørm og farsnak.

Bandets trommeslager – Peter - havde et fuldt udrustet og usandsynlig fedt øvelokale, der bare stod og samlede støv. Og det var her, at vi den 14. januar 2015 slog vores første egne toner an. Vi besluttede, at vi hellere ville bruge vores energi på at spille vores egen musik end at plagiere andre kunstnere – det er der alligevel så mange andre der gør bedre, end vi kan.
Hver onsdag har der lugtet af mand, med lige dele sure tæer, prutter, øl, cigaretrøg, kaffe og rock. Mandehørmen, fædre-snakken, legen og musikken har bundet os sammen, og vi har skabt et tekstunivers, der blandt andet hylder glæden ved hverdagen, rollen som fædre, fællesskabet og selvfølgelig vores ubetingede kærlighed til vores børn og koner – alt dette er pakket ind i en god gang dansksproget rock..
https://www.youtube.com/watch?v=KV8nGXk4TjE

Mayday:
Er et lokalt super-sammenspillet ambitiøst festband, bestående af 4 musikere, alle rige på erfaringer fra utallige spillejobs udstyret med stor musikalitet og spilleglæde der uundgåeligt smitter af på enhver fest!
https://www.facebook.com/watch/?v=240377933489157

Dørene åbnes 18.30.

Gratis entré.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Gå til arrangør

Del med en ven

Spillestedet Vershuset
Grønnegade 10
4700 Næstved

Relaterede arrangementer

7. september 2019 Næstved

Die Herren, Spillestedet Vershuset

Som vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset og 7. september står de atter klar. Die Her...
9. november 2019 Næstved

MC Einar, Spillestedet Vershuset

https://www.youtube.com/watch?v=_34X_9_Qo_Y MC Einar fik sit store gennembrud som frontfigur i gruppen af samme navn i 1988, hvor de udgav ...
Tjek denne 1 minuts video med Thorbjørn Risager & The Black Tornado - så er du ‘klædt på’ til en su...
16. november 2019 Næstved

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

https://youtu.be/Hb2LJJ9fdUM SAFRI DUO - episode I+II tour En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party Til efterå...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.