GRØN FESTIVAL med bl.a. Anders Morgenthaler og Planetarisk Kogebog

Har du brug for konkrete redskaber til at handle mere bæredygtigt i din hverdag? Vi ved alle, at klimakrisen er her, men det kan være svært at vide, hvordan man faktisk gør en forskel for klimaet i sin hverdag.

Nu har du chancen for at komme med til festival sammen med AOF Storkøbenhavn, hvor fokus er på bæredygtighed, klima og grøn omstilling. Gennem fem spændende foredrag lærer vi sammen, at en bæredygtig livsstil ikke behøver være ensbetydende med en forringelse af din livskvalitet, men faktisk godt kan være en positiv tilføjelse til din hverdag.

De 50 første som tilmelder sig, modtager en goodiebag (en recycled totebag) med bæredygtige produkter fra Haps Nordic (www.hapsnordic.dk), GreenEtiq (www.green-etiq.dk), RATION bar (www.rationworld.com), ØNSK kaffe (www.onsk.dk), Emeyu (www.emeyu.com), Solwang Design (solwangdesign.dk) og Amalie Rosalie (www.amalierosalie.dk) (værdi for over 450 kr).

Du vil blive klogere på bæredygtighed og klima gennem fire forskellige emner; modeindustri, madlavning, rejser og have. Festivalen afsluttes med Anders Morgenthaler, som i hans foredrag Frelst fortæller om, hvordan han har lagt sit forbrug, sine madvaner og sine transportvaner om, så hans klimabelastning er så lille som mulig.

Madlavning: Malte fra Planetarisk Kogebog – d. 23. november
Albertslund

Have: Rasmus fra Vild med Vilje – d. 25. november
Glostrup

Rejser: Adam - En Bevidst Eventyrer – d. 30. november
Ishøj

Modeindustrien: Frederikke fra FredFoundIt – d. 2. december
Vallensbæk

Frelst med Anders Morgenthaler – d. 9. december
Høje Taastrup

Det bliver en helt fantastisk oplevelse, hvor du vil få konkrete redskaber med hjem, som du fremadrettet kan bruge i hverdagen.


Prisen for alle foredrag (inkl. mad og drikke) er KUN 100 kr.

Gå til arrangør

Del med en ven

Albertslund, Glostrup, Ishøj, Vallensbæk og Høje Taastrup
Svend Aukens Plads 11
2300 København S

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.