Grand Prix Galla Show

Grand Prix Galla Show - Disco Tango
En hyldest til det internationale Melodi Grand Prix og alle de verdenskendte sange.

Publikum kan se frem til at opleve et gensyn med alle de bedste grandprix-hits fra både ind- og udland, når det storslåede gallashow kommer til Skjern. Fly on the Wings of Love, Waterloo, Euphoria, Congratulations, Lige Der Hvor Hjertet Slår, Vi Maler Byen Rød og mange flere af de bedste sange kan opleves i et spektakulært Grand Prix Galla show. Showet fejrer Danmarks deltagelse i det internationale Melodi Grand Prix i allerbedste Disco Tango-stil med musik, gode historier, masser af konfetti og en imponerende scenografi.

Et stort orkester og en gruppe talentfulde dansere vil skabe den helt rette grandprix stemning, når Danmarks største Grand Prix hyldest løber af stablen og sætter gang i en fest i fællessangens tegn.

De rutinerede grandprix-værter Annette Heick og Silas Holst vil sammen med en række gæstesolister føre dig igennem det storslåede show. Du kan blandt andet opleve Emmelie de Forest, Lonnie Devantier og Bryan Rice. Konferencier aftenen igennem og DJ efter showet er Henrik Milling, som også altid er at finde bag pulten ved de officielle Grand Prix afterparties.

Gå til arrangør

Del med en ven

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1-3
6900 Skjern

Relaterede arrangementer

En smuk kirkekoncert med Ann-Mette Elten Danske salmer i nye fortolkninger og nogle af de største klassiske arier De danske salme...
28. marts 2019 Hammel

Annika Aakjær m. band

"Hun ligner hele Flüggers farvekort", siger Søren Sko. Det kunne ligeså godt være en beskrivelse af hendes musik og ...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.