"Gør dig fri af al form for smerte og begrænsning"!

”Gør dig selv fri af al smerte og begrænsning!

Foredraget giver dig en helt ny indsigt og viden i at håndtere og arbejde dig ud af alle former for fysisk og psykisk smerte og begrænsning - på en helt anden måde, end du er vant til.

Foredragsholderen og Livsmesteren Robert Södergren har gennemlevet misbrug, alle former for afhængigheder, spiseforstyrrelse, diagnoser, indlæggelser, brug af piller og i den alvorligste ende af skalaen – selvmordsforsøg.

Han er i dag ude af det hele og i gang med at støtte og inspirere andre til også selv at gøre sig fri via foredrag, workshops og forløb.

Anastazija:
Det er sjældent og samtidig meget fascinerende at lytte til et menneske, der har mærket så meget angst og ubehag i sit eget liv og som derigennem har udviklet en tilgang til at gøre sig fri af det. Din psykiske tilstand idag, er et smukt bevis på, hvor effektiv din tilgang er. Det er en fornøjelse at hvile i din ro og mærke din autenticitet og dit fine nærvær.


Med denne viden omsat i handling og implementeret i dit daglige liv.

• Vil du gøre dig fri af, alt hvad du ønsker...
• Uafhængig af alt og alle - ikke for at være alene og isolere dig - kun for fremover at ”bruge” andre berigende og ikke som stedfortrædere, hullukkere eller afhængighedskaber til uopfyldte behov eller oplevede mangler i det indre.
• Blive din egen og eneste autoritet i livet, der kun lytter til og navigerer efter mavefornemmelsen.

Hvorfor gøre dig fri af alt og alle - tænker du måske?

Svaret er:
Det er en nødvendighed for at kunne være tro mod dig selv og leve dit og ikke andres liv eller efter deres ønsker, forventninger og ambitioner.

For når du accepterer og rummer dig selv fuldt og helt, kan du også gøre det med alle andre og på alle de områder og aspekter af livet, det involverer.

Du forbedrer dine nære som fjerne relationer, der bliver opbyggende i stedet for fyldte med forventninger om gengældelse og frustration over, når det ikke sker.

Endvidere bliver du selvkørende og finder ud af...

Der er ingen begrænsninger, du er den eneste, der står i vejen for at leve det liv, du inderst inde ønsker, længes efter, drømmer om og vil.

Du er den, der må tage det fulde ansvar for alt, du pt. oplever, møder og bekræftes i, i dit liv - ingen andre, og noget udenfor dig selv eller tilført derfra kan, da det er et indre arbejde, du selv kun kan gøre.

Du vil i foredraget få viden om, hvorfor det er sådan og hvordan du gør det - det er dog helt op til dig selv efterfølgende at gå hjem og fortsætte arbejdet.

Et indre arbejde, der vil medføre færre tanker og ”komme” i følelsernes vold, magt og dramaer, hvor du i stedet vil opleve mere nærvær og tilstedeværelse i kroppen og livet - med en dybere kontakt til dig selv og andre.

Undervejs vil der være øvelser og demonstrationer, hvor du må være foreberedt på at blive involveret i større eller mindre grad - kun for at det ikke er nok med viden og indsigt.

Hvis det skal være brugbart og tages med hjem for at gøre en virkelig forskel i dit liv, må du også have oplevet det via kroppen og vide, hvad det vil sige og hvordan du forholder dig i processen.


Jette:
Jeg synes, det var en levende og inspirerende aften. God måde at gøre deltagerne aktive ved øvelser.
Jeg nød i den grad energien og hvor nemt det var for mig at lukke op. I dag på arbejde har jeg været forankreret i kroppen hele tiden.

Du vil undervejs og efterfølgende finde ud af eller måske ligefrem erkende at...

”Livet er langt mere enkelt, simpelt og jordnært end det gøres til og du kan leve det sådan i praksis form” - citat: Robert Södergren – Livsmesteren


Flere udtalelser fra tidligere deltagere

Mathias:
”Jeg siger mange tusinde tak, det var en helt igennem speciel aften med masser af nye indtryk og en masse nærvær. Det var helt fantastisk. ”

Jesper:
Tak! Det var en dejlig oplevelse i en god og tryg atmosfære! Jeg skal have prøvet om de nye input kan få mig ned i kroppen og ud af hovedet.

Sara:
Som deltager, fik jeg endnu engang fornemmelsen af det at være i kroppen, både på et fysisk og energimæssigt plan. Oplevede ekstra vitalitet i kroppen, en fornemmelse jeg kunne tage med hjem. Oplevede endnu engang, hvor sød og betænksom Robert er over for alle og hvor meget han ønsker at ”hjælpe” og samtidig har en fin skelneevne til, hvornår den enkelte skal have lov til at arbejde med det selv.
Tilgangen er simpel, hvilket gør, at alle kan gøre det. Følte også, der var plads til alle, og derfor blev der skabt en god samhørighed og energi i rummet og mellem os deltager.


Vel mødt - glæder mig til at møde, tilbringe aftenen og dele min indsigt med dig.

Hav en vidunderlig dag
Kærligst
Robert Södergren – Livsmesteren


Unr. pladser

Dørene åbner kl. 18.30

Kørestol er inkl. ledsager og og købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 7015 6565

Gå til arrangør

Del med en ven

Hos Norup
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Relaterede arrangementer

17. juni 2019 København

Oplev Rane Willerslev - Tænk vildt!

Rane Willerslev - Tænk vildt! Rane Willerslev er en travl mand og holder kun foredrag på sine feriedage. Vi er derfor virk...
Hvad har vi danskere egentlig gang i? Underholdende aften med Christine Feldthaus! Hvad optager os danskere lige nu og her?  Det pr&os...
På nye eventyr med sne, polarkulde og dyk i iskoldt vand! Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mind...
Mit liv som Elkjær - foredrag med Preben Elkjær Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne og m&a...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.