Fra Sussi til Katja K... -et live talkshow

Nu kan du komme helt tæt på iværksætter, skuespiller, klummeskribent og erotisk kunstner Sussi la Cour når hun lukker op for godteposen og øser ud af hendes foreløbige livshistorie til Sanne Fahnøe, debatredaktør på B.T. og moderator på Folkemødet på Bornholm. Forvent således udvalgte nedslag i både højde- og lavpunkter fra Sussi la Cours liv til dato.
Stort set alle i Danmark og ikke mindst en god bid af verden kender Sussi la Cour – dog ikke under hendes eget navn, men som hendes alter ego Katja Kean; Danmarks største pornostjerne nogensinde. Siden hun sent i tyverne sprang ud som model i den mere hårde ende af skalaen, har Sussi la Cours dagligdag været en rutsjetur i livets cyklus, og hun har levet en særdeles spændende og fri tilværelse hvor hun halvvejs i livet, allerede har oplevet langt mere end de fleste gennemsnitlige danskere når gennem et fuldt liv.
Efter tiden som stjerne i Syndens By, blev hun allemandseje som den snusfornuftige receptionist Lisa i den populære danske sit-com ”Langt Fra Las Vegas” sammen med Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Iben Hjejle, Klaus Bondam og Sofie Stougaard. Hendes næste træk var undertøjsfirmaet ”Katja K Underwear”, og hun har også haft tid til at tage en Master i Oplevelsesledelse på RUC; Hun har sågar været sangerinde på flere sangprojekter og er også en højt skattet klummeskribent hos Ekstra Bladet hver lørdag.
Nu får du for første gang hele historien om hendes liv fra dengang og frem i dag, fortalt af Sussi la Cour selv i en uformel samtale med den kendte debatredaktør Sanne Fahnøe. Hun kendes især fra hendes daglige livesending på B.T., og fra Folkemøderne på Bornholm hvor hun har været moderator på flere debatter – og hun har tidligere været vært på Radio 24Syv, og ikke mindst politisk redaktør på Søndagsavisen.
Det bliver således en spændende snak mellem to retorisk såvel som psykisk stærke kvinder, og der er bestemt god lærdom til kvinder om mænd, og til mænd om kvinder – noget som er stærkt savnet i disse #MeToo tider.
Live talkshowet foregår i Bremen Teater mandag d. 21. marts 2022 kl. 19:00, og billetsalget er startet via Ticketmaster.dk

Gå til arrangør

Del med en ven

Bremen Teater
Nyropsgade 39-41
1602 København

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.