Foredrag med Nikolai Kirk “Nak og Æd”

Nikolaj Kirk
Prisvindende kok og forfatter særligt kendt fra Nak og Æd.

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og Æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigst for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdig ifølge Nikolaj Kirk, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

Nikolaj Kirk er udlært fra hotel imperial og hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restrauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen “Beretninger fra fremmede køkkener” og “Ild - Eventyr mad”. Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi og programmet Nak og Æd med Nikolaj Kirk

Gå til arrangør

Del med en ven

Harboøre Hotel
Stationsvej 5
7673 Harboøre

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.