Foredrag med Lars Høgh - Dyrk den lyse side

Dyrk den lyse side - Foredrag med Lars Høgh

Nu har du mulighed for at opleve Lars Høgh i en livsbekræftende og personlig fortælling, fortalt nærværende og med masser af humor, når han besøger Syddansk Universit torsdag den 21. september 2019.

Siden Lars Høgh stoppede fra sin målmandskarriere, har han været sportsdirektør og været tilknyttet Idrætsskolerne i Oure. Lars har været first mover på Fodboldcamps i DK, Laudrup & Høgh Street i samarbejde med vennen Brian Laudrup samt på socialprojektet Akademiet Fodbold Fulton.

I dag arbejder Lars, foruden sin funktion som målmandscoach, på det danske fodboldlandshold som selvstændig coach for målmandtalenter under navnet “Lars Høgh Coaching”. Han er derudover medejer af Fodboldfabrikken i København og Odense og et Pay and Play koncept, hvor firmaer og privatpersoner kan mødes til en fodboldturnering.

Kort tid efter den succesfulde VM-slutrunde i Rusland blev Lars ramt af en yderst alvorlig og kompliceret kræftsygdom, som ikke gav mange overlevelseschancer. Lars fortæller om chokket, familien, planen og den ukendte evne, der kunne gøre denne svære livskrise til en sindsygt spændende udfordring.

Glæd jer til et foredrag med underholdende og hidtil ukendte anekdoter fra et helt liv med fodbold, der også giver inspiration til, hvordan vi finder den motivation og viljestyrke frem, der giver os evnen og rykker os mod de mål, vi sætter os – også når vi laver fejl og møder modstand.

Sted: Syddansk Universitet, lokale U45, Campusvej 55, 5230 Odense

Tid: Torsdag den 21. september 2019 kl. 19.30 - 21.00 (der vil være en kort pause undervejs)

Gå til arrangør

Del med en ven

Syddansk Universitet, lokale U45
Campusvej 55
5230 Odense

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.