Foredrag med iværksætter og DRs "løve" Jacob Risgaard

FRA 75% FRAVÆR TIL 100% SUCCES!

Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og kendt fra DR1's populære iværksætterprogram "Løvens Hule", hvor han har været med siden sæson 5.

Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner p.g.a. en fejlslagen forretning.

Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel. Modsat mange andre formår Jacob rent faktisk at skabe rentable webshops, og i hans foredrag 'Fra 75% fravær til 100% succes' deler han ud af 'opskriften' og fortæller hvordan han har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat.

Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sin smittende energi og jyske charme,og publikum er vilde med ham. Jacob elsker at motivere og inspirere sit publikum, og det er noget af en vitaminindsprøjtning, når han går på scenen.

Efter foredraget, som varer en times tid, er der mulighed for at stille spørgsmål.

Gå til arrangør

Del med en ven

Det Blå Gymnasium (BCSyd)
Søndre Landevej 30
6400 Sønderborg

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.