'FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv' et foredrag af Steen Hildebrandt

Det har taget et par år for alvor at sætte FN´s 17 verdensmål på dagsordenen i Danmark. Steen Hildebrandts dedikation på området er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget skilte med deres opbakning til de 17 verdensmål.

De 17 verdensmål favner væsentligt bredere, end mange tidligere har troet. De giver mening for alle mennesker og organisationer, når målene bliver taget seriøst og brugt hensigtsmæssigt.

Steen er nysgerrig på, hvordan vi i Danmark vil forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde, og hvad betyder disse for de dagsordener, initiativer og handlinger, som politikere, ledere og medarbejdere fremover vil iværksætte og arbejde under.

Steen Hildebrandt holder en lang række foredrag om FN´s Verdensmål, og hvordan danske kommuner, organisationer og virksomheder, kan skabe mening og resultater ved at implementere disse. Han var redaktør og medforfatter på bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv”, der indtil i dag er et ”hovedværk” på det danske marked. Han har desuden skrevet den helt simple håndbog ”Verdensmålene – vor største mulighed og udfordring”.

Gå til arrangør

Del med en ven

Remisen - Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.