Danser med drenge

Danser med Drenge: Festen fortsætter i 2019 …!

– Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncertfesten i 2019.

Det bliver DmD’s 23. koncert-turne siden debuten i 1993 og den 28. september fyrer de en fest af i Troldesalen.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ‘Hvorlænge vil du ydmyge dig?’ – ‘Aldrig undvære dig’ – ‘Er der nogen i himlen?’ – ‘En dejlig morgen’ – ‘Tag godt imod ham’ – ‘Grib chancen’ – ‘Kære Lillesøster’ og ‘Griber du mig når jeg falder?’

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup’s tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efterhånden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K’s barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik “Onkel” Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten “Oberst” Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer.

Tid og sted:
Den 28. september, kl. 20.00.
Troldesalen, Jacob Gades Alle 1, 6600 Vejen

Pris:
Fra kr. 325.- + gebyr
Tilkøb af buffet kr. 189.-

Arrangør:
BKV ’81

Gå til arrangør

Del med en ven

Troldesalen
Jacob Gades Alle 1
6600 Vejen

Relaterede arrangementer

25. november 2019 Fredericia

Grammofonkoncert - Abbey Road

Hvornår har du sidst siddet ned og lyttet til en plade fra start til slut på et rigtig godt anlæg? Nu får du mulighe...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.