Chris Anker, Staghøj & Nygaard

RØVERHISTORIER FRA BOKSEN

OPLEV STEMNINGEN FRA BOKSEN LIVE NÅR DEN ALTID ENTUSIASTISKE TRIO FOR FØRSTE GANG INDTAGER SCENEN SAMMEN.

Større cykelsportsspecialister og -entusiaster findes næppe i dette cykelglade land. Når Chris Anker Sørensen, Rasmus Staghøj og Brian Nygaard for første gang nogensinde træder op sammen i et foredrag, kan vi forvente en særdeles underholdende og stemningsfuld aften.
Vi kommer med helt tæt på, når de tre herrer deler ud af alle røverhistorierne fra deres mange oplevelser i cykelsporten. Vi får indblik i de samtaler, som ikke altid tåler kameralinsen og vi vil opleve tre unikke perspektiver fra hjertet af cykelverdenen - fra hhv. rytteren, journalisten og team-pressechefen.

Her er en unik mulighed i Vejle, København og Aarhus for at møde Tour-kommentatorerne, når vi åbner mikrofonerne og lader historier, anekdoter og cykelnørderi fylde aftenen.

HVAD VIL DU VIDE?
Ordet er frit og foredraget indeholder tid til spørgsmål fra publikum. Vil du vide hvorfor Chris Anker stak sine fingre ind i sit forhjul, vil du høre om Brian Nygaards fascination af Jørgen Leth eller om hvad der skød Rasmus Staghøjs puls gennem loftet bare et minut før hans aller første livetransmission, så er her chancen.

Hvad vil du gerne høre dem fortælle om?

Gå til arrangør

Del med en ven

Bygningen, Vejle
Ved Anlæget 14B
7100 Vejle

Relaterede arrangementer

21. januar 2020 Veflinge

Mikkel Beha

Foredrag med Mikkel Beha...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.