Sushikursus for begyndere

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller som japanske sushikokke.

Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ja selv vejret påvirker kogningen af ris.

Mange tror, at en sushirulle er en tangplade med ris, lidt fisk og grøntsager. Jeg mener, at en sushirulle er meget mere end det, hvis du kender de japanske teknikker der ligger bag en sushirulle.
Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du rulle en sushirulle. Du kan meget nemt komme til, at rulle den for stramt eller for løst.

At lave den perfekte sushirulle kan være komplekst, det kan forklares på en enkelt måde, hvor jeg trin-for-trin guider dig til at lave velsmagende ruller.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til, hvad forskellen er på autentisk japansk sushi og europæisk sushi.
Du lære at håndtere de forskellige forstadier til kogning af sushiris.
Du lære at koge sushiris efter japanske kogeteknikker.
Du arbejder med japanske ingredienser, der giver de unikke aromaer og smage, som kendetegner japansk sushi.
Du lære, hvad japanske sushikokke kigger efter, når der købes fisk og skaldyr hos en fiskehandler.
Du lære, hvordan japanske sushikokke håndtere forskellige slags fisk.
Du arbejder med forskellige skæreteknikker og skærer forskellige slags fisk og grøntsager til sushi.
Du lære trin-for-trin at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave hosomaki (lille rulle), Uramaki (insite-out) og futomaki (stor rulle).
Du vil som afslutning på kurset, lave din egen signatur sushirulle.
I alt 32 stykker sushi som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

OBS: Kurset henvender sig også til familier og voksne der kommet med et barn.

Pris

625 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 7. januar 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Kødboderne 9, 1911 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 2. januar 2018.

Søndag den 14. januar 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Kødboderne 9, 1911 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 9. januar 2018.

Søndag den 28. januar 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Kødboderne 9, 1911 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 23. januar 2018.

Søndag den 11. februar 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Kødboderne 9, 1911 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 6. februar 2018.

Søndag den 25. februar 2018 kl. 15.00-17.00 hos Nose2Tail, Kødboderne 9, 1911 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 20. februar 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på

Der kan købes gavekort til kurset klik her

Læs mere om sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher

Referencer:

Privat: “Tak for et lærerigt og inspirerende kursus i søndags, hvor Birthe og jeg nød at være kursister i din varetægt!
Vores familie nød resultatet af anstrengelserne, og alle blev meget mætte!
Vi glæder os til at lave mange sushi stykker fremover”.
Birthe og Steen

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Gå til arrangør
Mad

Del med en ven

Nose2Tail
Flæsketorvet 13A
1711 København V

Relaterede arrangementer

Savner du også Bagedysten? Så kom og mød Timm Vladimir, der vil optræde som vært til Gadens Børns eksk...
26. februar 2018 København V

Sushikursus med dansk oksetatar

Lær at lave delikate og velsmagende japanske sushi med dansk oksetatar. Sushi der laves ved, at bruge japanske madteknikker og danske ...
Velkendt og vanedannende succes i det nordsjællandske gennem mange år. Tre aftener for Italien-gale livsnydere med skøn...
28. januar 2018 København V

Sushikursus for begyndere

Lær at sammensætte og lave velsmagende sushiruller som japanske sushikokke. Sushiris er ikke de nemmeste ris at koge i verden, ...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.