Sang er ikke så svært som du tror! Lørdagskursus i sang og stemmetræning

SANG ER IKKE SÅ SVÆRT SOM DU TROR!

ALLE kan lære at synge, men mange holder sig tilbage, fordi man enten har fået at vide, at man synger falsk eller det lyder grimt, eller man ikke synes egen stemme lyder godt (nok).

Jeg vil undervise dig i at bruge din stemme rigtigt og godt. Det handler både om at lære konkrete redskaber til at bruge stemmen og om at lære sin egen lyd at kende, så den føles godt, når man synger. Og jeg vil lære dig at finde ind til det smukke din stemme indeholder og at opbygge den stemmemæssige kraft du har i dig, hvad enten du aldrig har sunget før eller har rutine i det. Eneste forudsætning er, at du har lyst til at lære noget nyt!

Kurset henvender sig også til dig, der bruger stemmen i din hverdag og oplever problemer med eksempelvis træthed, knæk eller hæshed eller tørhed. Tale og sang er to sider af samme sag, og derfor arbejder vi også med grundlæggende lydgivning.

Vi arbejder først og fremmest med grundprincipperne for tale og sang såsom vejrtrækning, støtte, klang, intonation og tekstudtale. Derudover vil vi også arbejde med forskellige musikalske udtryk, alt efter om du vil prøve kræfter med musical, viser, klassisk eller rock. Du behøver ikke at kunne læse noder, ligesom det ikke er en forudsætning, at du synger eller har sunget før.

Fra 14-15 år og opefter.

Bemærk: Medbring madpakke samt drikke pga. manglende kantineforhold.

Gå til arrangør

Del med en ven

Kulturcenter Mariehøj - Musiklokale 1
Øverødvej 246
2840 Holte

Relaterede arrangementer

27. maj 2018 Holte

Ind i musikken - koncert

Om du er til klassisk musik eller ej, er for så vidt ligegyldigt, når det drejer sig om at få en musikoplevelse i selskab ...
29. maj 2018 Frederiksberg

Pink Floyd koncertforedrag

Til august giver Pink Floyds legendariske frontfigur Roger Waters en række koncerter i Danmark. Med dette koncertforedrag har du mulig...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.