Jonah Blacksmith Trio, Spillestedet Vershuset

Brødrene Alstrup, der i fællesskab udgør spydspidsen af syv-mands-ensemblet Jonah Blacksmith, drager i februar 2018 på en intim trio-tour rundt i landet med et til anledningen nedbarberet setup.

Til gengæld bliver der ikke skruet ned for hverken gode sange, hygge og nærvær, eller for skæve anekdoter og ditto smil.

Den for nyligt afsluttede sommertour har høstet store anmelderroser, hvor både Politikens Kim Skotte, BT’s Jan Eriksen og Gaffas Ole Rosenstand Svidt alle har kvitteret med henholdsvis 5 hjerter (Komos Festival), 5 stjerner (Tinderbox) og 5 stjerner (Tønder Festival). Bandet aflagde desuden Canada besøg i juli måned og spillede bla. legendariske Winnipeg Folk Festival og Vancouver Folk Festival med såvel stor publikumsopbakning som rosende ord til følge.

Hvor end scenen er i Vancouver eller i Vanløse fornægter det Thy’ske ophav sig ikke i den varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby. Her dannede diverse strenge- instrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen den musikalske ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Sangene fra bandets to albums taget ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

Det selvbetitlede album Jonah Blacksmith, som udkom i februar, har opnået massivt airplay - ikke mindst på P4, hvor singlerne Once You Love og Daughter Of Jonah har været i daglig rotation. Disse og mange andre sange vil komme under kærlig behandling, og kan altså til februar opleves ‘triofiseret’ rundt i kongerigets afkroge.

Dørene åbnes 20.30

Unummererede siddepladser

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr - Ved indgangen 200 kr.

https://www.youtube.com/watch?v=21NlNiOgOas

https://www.facebook.com/jonahblacksmith

Gå til arrangør

Del med en ven

Spillestedet Vershuset
Grønnegade 10
4700 Næstved

Relaterede arrangementer

13. april 2018 Næstved

The Van, Spillestedet Vershuset

The Blue Van løfter sløret for det nye projekt The Van, der for kort tid siden udgav ny single. Det danske band har omfavnet ...
Når to af dansk musiklivs største profiler slår pjalterne sammen om deres fælles passion for jazzcrooner no #1 Nat ...
”60’er-rock, som den skal spilles” Danmarks bedste 60’er-rock band, Hithouse Shakers, lægger vejen forbi Vers...
The Young Dubliners er sandsynligvis Celtic Rocks hårdest arbejdende band. Hvert år spiller de hundrede koncerter i USA og Europ...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.