Classic Rock Event, Spillestedet Vershuset

Black Sabbath Tribute, Deep Purple Jam og Fallen Hazard (Thin Lizzy)

Der er dømt headbanging og svedig luftguitar, når ikke færre end tre bands yder tribut til Heavy Metal-genrens ypperstepræster.

Vi kan med stor fornøjelse byde velkommen til vores nye forsanger Oliver Weers, som er frisk på en ordenligt omgang Deep Purple Jam! Så smid alt hvad du har og kom til Vershuset og hør det nye Deep Purple Jam Feat. Oliver Weers – kendt fra sin x-factor-deltagelse for nogle år siden.

Den københavnske kvartet Falling Hazard har skuespilleren Lars Ranthe med på guitar til Classic Rock Event i Vershuset 13. januar 2018. Koncerten bliver en hyldest til Thin Lizzys 40 år gamle album Live And Dangerous. Lars Ranthe er mere kendt for sin skuespillerkarriere – bla. Tv-drama serien Sommer fra 2008 og Badehotellet.

Dørene åbnes 20.30

Pris 180 kr. + forsalgsgebyr - Ved indgangen 200 kr

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Gå til arrangør

Del med en ven

Spillestedet Vershuset
Grønnegade 10
4700 Næstved

Relaterede arrangementer

14. april 2018 Næstved

SaveUs, Spillestedet Vershuset

Kender du Martin Hoberg Hedegaard? eller Husker du Martin fra X-faktor... Martin Hedegaard er i løbet af det seneste halvandet &ari...
MORMØDRE OG DRENGERØVE I STORFORM Tøsedrengenes største hits kommer nu sensationelt samlet tilbage på liv...
”60’er-rock, som den skal spilles” Danmarks bedste 60’er-rock band, Hithouse Shakers, lægger vejen forbi Vers...
Nytårskoncert i Sct. Bendts Kirke -Wienerkoncert med Københavns Wienertrio Lørdag d. 27. januar kl. 15:30 er der nyt&a...

Modtag månedligt nyhedsbrev med arrangementer fra din region

Tilmeld dig og modtag hver måned en e-mail med de seneste spændende arrangementer fra din region.